16 شهریور 1395 - 11:20 شناسه خبر: 4562 نسخه چاپی

با تصویب شورای شهر اجرایی می‌شود؛

پرداخت حق توقف وسائط نقلیه در میدان تره‌بار مرکزی به گردن کشاورزان افتاد

پرداخت حق توقف وسائط نقلیه در میدان تره‌بار مرکزی به گردن کشاورزان افتاد با تصویب شورای شهر اجرایی می‌شود؛
با آرای موافق ?? نفر از اعضای شورای شهر، از ابتدای شهریورماه سال جاری، کشاورزان باید بهای توقف ساعتی وسائط نقلیه وارده به میدان مرکزی سازمان میادین می ...

با آرای موافق ?? نفر از اعضای شورای شهر، از ابتدای شهریورماه سال جاری، کشاورزان باید بهای توقف ساعتی وسائط نقلیه وارده به میدان مرکزی سازمان میادین میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی را پرداخت کنند.

به گزارش ایانا، دبیر سابق اتحادیه بارفروشان تهران با اعلام این خبر گفت: سازمان میادین با مطرح کردن اخذ ورودی و توقف در پارکینگ در شورای شهر بدون حضور نمایندگان صنف در تاریخ ?? اردیبهشت‌ماه ?? اصلاحیه‌ای را به تصویب رسانده‌اند.

علی حاج‌فتحعلی افزود: به‌موجب آن حجره بارفروشان که سرقفلی آن را پرداخت شده و اجاره ماهانه آن هم پرداخت می‌شود، به‌عنوان پارکینگ نام برده و پیشنهاد سازمان میادین میوه و تره‌بار را تصویب کرده‌اند که به دور از انصاف و عدالت است و اینکه نشان می‌دهد ?? نفر از ?? نفر نمایندگان حاضر در جلسه هیچ اشرافی به میدان بزرگ میوه و تره‌بار ندارد و این میدان را همانند سطح شهر از آن سازمان میادین می‌دانند، در صورتی که ما سازمان میادین را فقط نماینده مالک ملک خود که سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور است، می‌دانیم.

وی خاطرنشان کرد: توقف ماشین در حجره بارفروشان اجحاف در حق کشاورزان است؛ علاوه بر اینکه میدان بزرگ میوه و تره‌بار دارای چهار پارکینگ بزرگ بوده که سازمان میادین می‌تواند با قرار دادن کیوسک در ورودی‌ها حق پارکینگ و حق توقف دریافت کند. یعنی همان که شورای شهر تصویب کرده است.

دبیر سابق اتحادیه بارفروشان تهران ادامه داد: متأسفانه سازمان، حجره‌های بارفروشان را پارکینگ می‌بیند و اگر مصوبه جدید شورای شهر اصلاح نشود، صنف آماده یک اقدام عملی است.

حاج‌فتحعلی از اجرای طرح از ابتدای شهریورماه خبر داد و تصریح کرد: طرح به اجرا درآمده و صدای کشاورزان هم درآمده است، چون راننده‌ها که پول توقف را نمی‌دهند، بارفروشان هم که نباید مبلغی پرداخت کنند، زیرا حجره او پارکینگ نیست و لذا دود آن به چشم کشاورزان می‌رود.

وی تأکید کرد: کشاورزان در نهایت تا آنجا که امکان دارد محصولات خود را به مکان‌هایی می‌برند که به دور از زورگویی و تحمیل هزینه نابه‌جا باشد.

حاج‌فتحعلی در پایان اظهار داشت: اگر هرچه زودتر اصلاح این مصوبه انجام نشود، ناامیدی و یأس کشاورزان و حجره‌داران بیشتر خواهد شد.